Exato-Logo-L.png

Hvem er Exato?

ExatoSolutions startede 1. januar 2011 da Anders (Exato) og Rasmus (SolidSolutions) efter mange år i IT branchen besluttede sig at fusionere. Vi så en stor fordel i at indgå et partnerskab og sammen skabe og udvikle en moderne it konsulent virksomhed med kunden i centrum. Dette partnerskab skabte ExatoSolutions som senere, for nem hedens skyld, blev til Exato.

Exato er en stærk IT infrastruktur virksomhed, som tidligt så at Cloud baserede løsninger var kommet for at blive. Vi har i dag gjort Cloud løsninger til et centralt omdrejnings punkt for de løsninger og den rådgivning vi tilbyder. Vi tilbyder aldrig løsninger som ikke er gennemtestet eller sikkerheds godkendt og vores mål er at blive den foretrukne IT samarbejdspartner og rådgiver for dig som kunde.

"Mit mål som konsulent og som virksomhed er aldrig at blive set på som leverandør, men som samarbejdspartner”. Citat Anders Vedel

Vores kompetencer ligger ikke kun i de mange certificeringer og mange år i branchen, men også på vores virksomheds forståelse og evnen til at sætte os ind i en virksomheds behov for IT løsninger. 

Direktør, Partner

Direktør, Partner

Teknisk chef, Partner

Teknisk chef, Partner

Vi har brugt Exato i mange år, og har altid fået venlig og kompetent rådgivning, gode løsninger både strategisk og operationelt.
— Henrik Ankerstjerne, IT-Manager hos Pharma-Vince A/S